Docent Ralf Sundberg kommenterar

Docent Ralf Sundberg kommenterar

Om denna blogg

I boken "Forskningsfusket" visas hur dagens kostråd kom att formas som ett resultat av de samhällsförhållanden och den vetenskapssyn som rådde efter andra världskrigets slut, då kunskapen om fetternas och kolesterolets roll för cellers funktion till stor del var okänd. Med nya forskningsrön inom läran om fetter, lipidomics, är ett paradigmskifte på gång inom näringslära och medicin. Här kan du följa händelseutvecklingen och debatten.

Ny artikel av Zoe Harcombe

NutritionSkapad av Ralf Sundberg tis, mars 19, 2013 18:18:39
Min vän Zoe Harcombe tillhör de mest aktiva bloggarna i Storbritannien inom paleokost/ low carb. Här en länk till en nypublicerad artikel om problemen med de nuvarande kostråden. Här förklaras varför industriellt processad mat på olika sätt leder till sämre hälsa, bland annat på grund av tillsatt socker och fleromättade växtoljor.

http://www.scirp.org/journal/PaperDownload.aspx?paperID=28741

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Sven-Ove sön, oktober 20, 2013 15:51:21

Ralf är uppenbarligen girig carnevor och troligtvis sponsas av kött industrin upp över öronen. Det finnes ingen absolut kunskaps fakta som motbevisar att köttkonsumtion som orsaken till cancer i människokroppen mao dylika argument har föga laga kraft hos verkligen sannt kunniga vetenskapsmän till skillnad från ralfs pseudo verksamhet där innehållet är Zero och bevis på faktiskt intelligens nada = inget substantiellt. Ralf har tydligen sålt sin själ och ära till Mammons representanter och de blodtörstiga primitiva hjärnmissnrukarnas Lustfyllda reptilhjärne fans.! Dock ingen klok individ är avundsjuk på dylik förtappad själ som vara sår framtida elände i dennes eget liv och leverne. Troligtvis drabbas han före än de flesta av cancer som belöning av hans groteska försvar av våld på oskyldiga personer och dessutom är då ovetenskaplig att han inte förstår att en protein molekyl är likvärdigt kraftfull även när den hämtas ur växt riket utan onödigt våld och blids förspillan måste frambringas. Manda sumanda Mathaya-/+ Maya aparitha jnan : Intelligens som blivit bestulen av lustans reptilhjärne krafter. Vi ber även för Ralf som fallit offer för girighet och stolthetens förfall